Logo-YläPuhelinlääkäri
Logo-Keski0600.11111
Logo-AlaTelefonläkarenLääkärimme


Soittaessasi päivystysnumeroomme 0600 11111 tavoitat lääkärin, jolla on vuosikausien kokemus alalla. Olemme aina edellyttäneet pitkää käytännön kokemusta päivystäjiltämme. Laita muistiin sinua auttaneen lääkärin nimi, jos haluat tavoittaa hänet myöhemmin saman asian tiimoilta.

Tavoitat vakituiset lääkärimme myös suoraan henkilökohtaisista puhelinnumeroistaan:

Ursula Elo


Ursula on espoolainen yleislääkärimme. Hän on työskennellyt yleis- ja työterveyslääkärinä Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla. Ursula hoitaa erityisesti lapsipotilaita, nuoria ja työelämän ongelmista sekä mielenterveyden ongelmista kärsiviä. Kielet suomi, ruotsi, englanti.

Puhelinnumero 0600 11411

Elo

Marja-Liisa Kokkonen


Marja-Liisa on eri puolella Suomea sekä Aasiassa ja Afrikassa työskennellyt yleiskirurgi ja lastenkirurgi, joka on tällä hetkellä koululääkärinä Espoossa. Hänen erityisosaamistaan ovat kirurgiset sairaudet, lastentaudit, lasten ja nuorten kasvu ja kehitys sekä matkailulääketiede. Hänet tavoittaa omasta numerostaan parhaiten iltaisin ja viikonloppuisin. Kielet suomi ja englanti sekä auttavasti ranska ja ruotsi.

Puhelinnumero 0600 11711

Kokkonen

Timo Vanhala


Timo on yleislääkäri Turun seudulta. Timo on toiminut Puhelinlääkärissä sen perustamisesta lähtien. Timo vastaa kaikkiin lääketieteen kysymyksiin, mutta erityisesti sokeritautiin ja elintapatauteihin liittyviin kysymyksiin. Tavoitat Timon varmimmin iltaisin ja viikonloppuisin sekä perjantaisin päiväaikaan. Hän on viime aikoina toiminut työterveyslääkärin tehtävissä. Kielet suomi, ruotsi, englanti.

Puhelinnumero 0600 11611
Vanhala

Pekka Virkkunen


Pekka on Puhelinlääkärin perustajajäseniä. Pekka vastaa palvelumme naistentauteihin, virtsatiesairauksiin ja sukupuolitauteihin liittyvästä osaamisesta. Äitiys- ja lastenneuvola-asiat ovat lähellä sydäntä. Pekka toimii myös työterveyslääkärinä. Kielet ruotsi, suomi, englanti.

Puhelinnumero 0600 11311

Virkkunen